OM MIG

P E R S O N L I G T R Ä N A R E

K O S T R Å D G I V A R E

EMELIE LINNEA AXELSSON

 

Mitt namn är Emelie Axelsson, 28 år gammal och bosatt i Uddevalla tillsamans med min familj som består av sambo & två barn. Som person är jag väldigt uttåtriktad, älskar när det händer saker & tar mig gärna an nya utmaningar. Fart & fläkt hela tiden med andra ord.

 

Jag har alltid haft en brinnande intresse för träning, ända sedan barnsben. Jag har spelat innebandy i 13 år, men lagt det på hyllan vid mina första gravidtet. Åkte på alla besvär man kunde tänkas, med foglossning från en annan planet. Gym- och styrketräning har jag varit seriöst aktiv med sedan 2011 & kort därpå valde jag att utbilda mig till Personlig tränare. Väldigt givande & rolig utbildning! Kort efter godkänd examen fick jag anställning på gym & började arbeta direkt. Min kostrådgivar utbildning kom ca 1,5 år senare & den kompletterade allt. God kosthållning & rätt träning går hand i hand & jag kunde hjälpa andra på ett helt annat sätt när man har båda delar.

 

I alla år har jag alltid varit anställd, men kände att jag ville ta steget att bli egen, just för att kunna hjälpa fler & då även online! Detta är något jag brinner för och det visar sig i arbetet jag gör, då jag lägger ner otroligt mycket tid & engagemang på att hjälpa dem som vänder sig till mig.

 

Den största målgrupp jag har är just nu mammor. Både nyblivna & de som fått barn flera år tidigare. Då jag själv har erfarenhet från två graviditeter, med mycket besvär, och båda gånger jobbat mig tillbaka stark, frisk & välmående. Jag har även utbildning för hur gravida bör träna, samt hur en nybliven mamma borde komma igång med sin träning igen, på ett säkert och effektivt sätt.

 

Jag tror INTE på dieter där man enbart äter broccoli & torsk, vilket resulterar i att man rasar i vikt, för att sedan gå upp alla kilo man tappat igen (+ lite till) när man sedan "går tillbaka" till gamla vanor. Utan jag lägger upp en hållbar planering med bra och vanlig mat, där du till och med kan ha kalla såser till maten. Jag tycker inte att man skall gå runt och vara hungrig när man vill gå ner i vikt, utan kroppen kommer behöva bränsle för att få upp en förbränning. Jag tror, och har erfarenhet av, att man enklare kan göra en livsstilsförändring genom att hålla det så "normalt" som möjligt och aldrig arbeta med förbud!

 

Detta var en liten kort presentation kring vem jag är och hur JAG jobbar. Har du frågor kring något är du hjärtligt välkommen att höra av dig via mitt kontaktformulär, eller maila till: kontakt@emelielinneaaxelsson.se

 

Kram Emelie!

KONTAKT

 

Instagram: @emelielinneaaxelsson

Email: kontakt@emelielinneaaxelsson.se

 

© Copyright emelielinneaaxelsson.se